Hene, 17 Qershor 2019 | Login
Hene, 17 Qershor 2019 | Login

Latest News

Poezi arbereshe nga Tommaso Campera me një Parafjalë nga Prof. Italo Costante Fortino

MËMËSU rrita, ma sistë jotat,një pikë klumështi,një fialë arbëreshe,… e u bëra burrë.Nëng u dhënova oj më,po u t’i shkula,…

LIRICA DI PRIMA CLASSE, di Frederik Rreshpja, sconvolgente, geniale, sfortunato.

LA MORTE DI LORA poesie Scelte e tradotte da Astrit CANI L'opera di Frederik Rreshpja è poesia di prima classe…

Frederik Rreshpja, Krishti i Kryqëzuar i Poezisë Shqiptare

Frederik RreshpjaLiriku me i madh shqiptar i 70 viteve te fundit. Fatkeq ne jete e art. I pavleresuar sa duhet.…

"Dimentica chi sono", poesie di Griselda Doka

Parte I Dove il fiume muore nel mare e le acque sono sale Dimentica chi sono dimentica chi sei tu,…

Verginità Rapite, romanzo di Ismete Selmanaj Leba

Un brano di "Verginità Rapite" sulle atrocità della guerra in Kossova Nuria era la madre di quattro figli, tre maschi…

Popular News

Poezi nga Roland Musta ILUZION Afer jemi dhe,kaq larg S'te…
Shpend Sollaku NoéShqiptarët hebrenj, midis nderimitdhe zhveshjes së dhunshmeSipas një…
Lumi i Madh Mitrush Kuteli Njërezit – të mirë a…

Duke udhetuar përmes Beratit

Nga Miranda HaxhiaDuke udhetuar permes Beratit Sa herë flitet për Beratin, më kujtohet një rrëfim i vjetër, ku, një vashë…

FANTAZIA, tregim nga Maxim Osipov

Fantazia – Ndal, këlysh qeni! Tani atë do ta mbërthejnë nga duart, do ta rrasin në makinën me xhama të…

Unë dhe arti i krijuar prej meje mbetemi gjithmonë shqiptarë, edhe duke qenë qytetarë të botës

Unë dhe arti i krijuar prej meje mbetemi gjithmonë shqiptarë, edhe duke qenë qytetarë të botës. (Intervistë e Sh.S.Noé "Fenix").…

Unë dhe arti i krijuar prej meje mbetemi gjithmonë shqiptarë, edhe duke qenë qytetarë të botës

Unë dhe arti i krijuar prej meje mbetemi gjithmonë shqiptarë, edhe duke qenë qytetarë të botës. (Intervistë e Sh.S.Noé "Fenix").…

ALTIN REVANIA OSE PIKTURA E SHPIRTIT TE ÇLIRUAR

ALTIN REVANIA OSE PIKTURA E SHPIRTIT TE ÇLIRUAR nga Shpend Sollaku Noé Nën një sarkofag të Beratit – qelia e…