Friday, 03 April 2020 | Login
Albanian English Italian
Friday, 03 April 2020 | Login
Albanian English Italian
BREAKING NEWS

Latest News

Marco Salihu, aktivist i shquar, që po lufton për të drejtat qytetare të shqiptarëve në trojet e tyre

Serbia ka tejkaluar të drejtat ndaj popullit Shqiptar në Serbi veçanërisht në Medvegjë, gjykata dhe organizmat përkatëse ndërkombëtare, ne alarm…

Shqiptarët kërkojnë ligjërisht të drejtat qytetare në trojet e tyre etnike

Me veprimtarin Marco Salihu  Medvegja Përfundoi takimi i rregullt me shefin e zyrës se OSBE-se per PMB,  zotin Giacomo Bosisio ne…

Presidenti shqiptar Ilir Meta nderohet me Cmimin Nderkombetar te Venecias "Luani i Arte"

Presidenti shqiptar Ilir Meta nderohet me Cmimin Nderkombetar te Venecias "Luani i Arte" Mirëdita të dashur miq,Kënaqësi të vlerësohem me…

Diaspora Shqiptare , nje fryme e re pas tridhjete vitesh “fallco demokraci”

Diaspora Shqiptare , nje fryme e re pas tridhjete vitesh “fallco demokraci” Kjo eshte politika shqiptare e ketyre 30 viteve…

Fuqia e sipermarrjes ekonomike eshte rruga me e mire per mbaresi kombetare.

Fuqia e sipermarrjes ekonomike eshte rruga me e mire per mbaresi kombetare. Nga Marco Salihu Serbia në mënyrë brilante ka…

Popular News

Gjuha shqipe përballë komuniteteve virtuale.   Lekё Pepkolaj.    …
Presidenti shqiptar Ilir Meta nderohet me Cmimin Nderkombetar te Venecias…

S’do te lejojme nje tjeter ‘97 Nga Marsela Koçi

Politika shqiptare s’mund ta marrë popullin nëpër këmbë. Të marrim në dorë fatin tonë. Ne keto dite nga Shqiperia arrijne…

Profesor Petraq Papajorgji, shkencëtari shqiptar i informatikës së aplikuar në bujqësi e mjedis

Profesor Papajorgji, nga Universitetet shqiptare kryerdaktor i revistës së vlerësuar bujqësore e mjedisore në SHBA Nga Nini Mano Një revistë…

Tubimet e opozitës dhe legjitimiteti i Policisë Nga Pëllumb Nako

Tubimet e opozitës dhe legjitimiteti i Policisë PËLLUMB NAKO Edhe ne kushtet e një pasdite je kur shiu nuk pushoi…

Harresa qeveritare e shqiptarëve në Serbi, nga Marco Saljihu

Harresa qeveritare e shqiptarëve në Serbi Nga Muharem Salihu Në këtë periudhë intensive diskutimesh e analizash, deklaratash e kundërdeklaratash për…

Lojërat e këqija me kufijtë

Lojërat e këqija me kufijtë Nga Pëllumb Nako Menaxhimi i kontrollit kufitar si pjesa më e rëndësishme që garanton qarkullimin…