Wednesday, 20 November 2019 | Login
Wednesday, 20 November 2019 | Login

Latest News

Ti nuk je

TI NUK JE Nga Erin Hansen., në shqip nga Thoma Jance   Ti nuk je sa vitet e tua, as…

Kjo nuk ka rrezik të ndodhë me ty

Tregim lufte i Hemingway-t.   Kjo nuk ka rrezik të ndodhë me ty  – Tregim nga ERNEST HEMINGWAY – Përktheu:…

"Aventurat" dhe vlerat e Kodikut të purpurt të Beratit 

"Aventurat" dhe vlerat e Kodikut të purpurt të Beratit  Dr. Shaban SINANI  Kodiku i Purpurt i Beratit" është një prej…

"Kurva" nga Miranda Haxhia

Nga Miranda Haxhia "Kurva" Nuk shikonin lulet e mëpastaj kokrrat e shijshme të manaferrave, por, harronin këmbët në baltë, ngrinin…

Popular News

Succede che nel 2004 Milena Gabanelli,…
Dal 26 febbraio al 3 marzo 2019 – Teatro…
Con Teresa Battaglia, Marco Stabile, Sara Greco,…
Prima Nazionale ideazione e regia Laura Sicignano, testo Laura…

Culture, Morali, Etica – Quale relativismo?

Culture, Morali, Etica – Quale relativismo? di Fatos Dingo   Fatos Dingo I.Questo scritto è il risultato logico della mia…

PERUGIA, GALLERIA NAZIONALE DELL’UMBRIA. ARRIVA LA MOSTRA CLOSED SESSION BY JIMMY KATZ

L’esposizione presenta 100 immagini di uno dei maggiori fotografi di musica che ritraggono alcuni dei più importanti artisti jazz…

MILANO, TEATRO MARTINITT: STAGIONE 2019/20

Immaginazione in movimento. Il Martinitt a vele spiegate verso nuovi orizzonti con una promettente stagione 2019-2020 Presentata…

Viktor Karpaçi, artisti arbër dhe qytetari venecian

Viktor Karpaci, artisti arbër dhe qytetar i Venedikut Nga Prof. Jahja Drançolli Sipas kalendarit historik, në ditën e sotme, më…

Helidon Haliti, akuarelisti shqiptar me famë ndërkombëtare

Nga Dhimitër Shtëmbari Helidon Haliti është djali i piktorit dhe poetit të mirënjohur lushnjar, Faslli Haliti. Nuk mund të shkruhej…