Martedì, 23 Luglio 2019 | Login
Martedì, 23 Luglio 2019 | Login

Latest News

"Kurva" nga Miranda Haxhia

Nga Miranda Haxhia "Kurva" Nuk shikonin lulet e mëpastaj kokrrat e shijshme të manaferrave, por, harronin këmbët në baltë, ngrinin…

Culture, Morali, Etica – Quale relativismo?

Culture, Morali, Etica – Quale relativismo? di Fatos Dingo   Fatos Dingo I.Questo scritto è il risultato logico della mia…

PERUGIA, GALLERIA NAZIONALE DELL’UMBRIA. ARRIVA LA MOSTRA CLOSED SESSION BY JIMMY KATZ

L’esposizione presenta 100 immagini di uno dei maggiori fotografi di musica che ritraggono alcuni dei più importanti artisti jazz…

MILANO, TEATRO MARTINITT: STAGIONE 2019/20

Immaginazione in movimento. Il Martinitt a vele spiegate verso nuovi orizzonti con una promettente stagione 2019-2020 Presentata…

Popular News

Settima Edizione Sta tornando il Riconoscimento Nazionale…
L’edizione 2019 della rassegna “Serate Musicali Off“ prende il…
Le più belle favole da vivere insieme Dal…

Viktor Karpaçi, artisti arbër dhe qytetari venecian

Viktor Karpaci, artisti arbër dhe qytetar i Venedikut Nga Prof. Jahja Drançolli Sipas kalendarit historik, në ditën e sotme, më…

Helidon Haliti, akuarelisti shqiptar me famë ndërkombëtare

Nga Dhimitër Shtëmbari Helidon Haliti është djali i piktorit dhe poetit të mirënjohur lushnjar, Faslli Haliti. Nuk mund të shkruhej…

Mjerimi i kultures dhe perkthimi, nga Shpetim Cucka

Mjerimi i kultures dhe perkthimi, nga Shpetim Cucka I pafe nuk është ai që mohon perëndite e shumices por ai…

Harold Bloom, nje kritik antikonformist dhe autoritar

Harold Bloom, nje kritik antikonformist dhe autoritar - Kritiku letrar amerikan rrëfen dashuri dhe urrejtje dhe sfidon lobet universitare. -…

MILANO, CASTELLO SFORZESCO: “AN IRISH NIGHT” BY ACCADEMIA DI DANZE IRLANDESI GENS D'YS

“An Irish Night” coinvolgente spettacolo dell'Accademia di Danze Irlandesi Gens d'Ys, in scena 9 agosto 2019, alle ore…