Lunedì, 24 Giugno 2019 | Login
Lunedì, 24 Giugno 2019 | Login

Latest News

Dans les sous-sols de l’ambassade, par Jean-Paul Champseix

Dans les sous-sols de l’ambassade par Jean-Paul Champseix Il nous vient d’Albanie un nouvel ouvrage d’Ylljet Aliçka qui porte un…

TALENTI MIZOR, DOSTOJEVSKI.

TALENTI MIZOR, DOSTOJEVSKI Nga Thoma Jance Tre gjigandet e romanit rus ishin bashkekohes. Ishin bashkekohes sipas datave, por vijne njeri…

Shqiptarët hebrenj, midis nderimit dhe zhveshjes së dhunshme. Shpend Sollaku Noé. Sipas një dialogu me doktorin Zino Matathia

Shpend Sollaku NoéShqiptarët hebrenj, midis nderimitdhe zhveshjes së dhunshmeSipas një dialogu me doktorin Zino Matathia Kjo nuk është një intervistë.…

Kostaq Stefa – kur bukuria shndërrohet në provë materiale të krimit, nga Shpend Sollaku Noé

Kostaq Stefa – kur bukuria shndërrohet në provë materiale të krimit nga Shpend Sollaku Noé Në shtetin e shëmtuar që…

Poezi nga Roland Musta

Poezi nga Roland Musta ILUZION Afer jemi dhe,kaq larg S'te shoh nje te diel, Pse me le te flas percart…

Popular News

Tregimi vizaton jeten, nga Enrique Vila-Matas Pat shkruar Servantesi, se…
Poezi nga Roland Musta ILUZION Afer jemi dhe,kaq larg S'te…
Dans les sous-sols de l’ambassade par Jean-Paul Champseix Il nous…
Harold Bloom, nje kritik antikonformist dhe autoritar - Kritiku letrar…

Poezi arbereshe nga Tommaso Campera me një Parafjalë nga Prof. Italo Costante Fortino

MËMËSU rrita, ma sistë jotat,një pikë klumështi,një fialë arbëreshe,… e u bëra burrë.Nëng u dhënova oj më,po u t’i shkula,…

LIRICA DI PRIMA CLASSE, di Frederik Rreshpja, sconvolgente, geniale, sfortunato.

LA MORTE DI LORA poesie Scelte e tradotte da Astrit CANI L'opera di Frederik Rreshpja è poesia di prima classe…

Frederik Rreshpja, Krishti i Kryqëzuar i Poezisë Shqiptare

Frederik RreshpjaLiriku me i madh shqiptar i 70 viteve te fundit. Fatkeq ne jete e art. I pavleresuar sa duhet.…

"Dimentica chi sono", poesie di Griselda Doka

Parte I Dove il fiume muore nel mare e le acque sono sale Dimentica chi sono dimentica chi sei tu,…

Verginità Rapite, romanzo di Ismete Selmanaj Leba

Un brano di "Verginità Rapite" sulle atrocità della guerra in Kossova Nuria era la madre di quattro figli, tre maschi…