Premte, 03 Prill 2020 | Login
Albanian English Italian
Premte, 03 Prill 2020 | Login
Albanian English Italian
BREAKING NEWS

Latest News

IKONOSTASI, ESÈ MBI ARTIN DHE IKONËN

IKONOSTASI Pavel FLORENSKI, Leonardo DA VINCI i shek. XX Florenski fillon esè-në e tij mbi ikonostasin me vlerësimin e Zotit…

NË JETË TË JETËVE, roman-kronikë mbi Procesin famëmadh të Nyrenbergut

Aleksandër Sviagincev-jurist i njohur, shkrimtar, regjisor rus, ish-zevendesprokuror i Përgjithshëm i Rusisë, aktualisht mban postin e zëvendëspresidentit të Shoqatës Ndërkombëtare…

KILOMETRI 101

KILOMETRI 101 Maxim Osipov, i vitlindjes 1963, është shkrimtar dhe kardiolog, që ndan punën dhe përvojën e kërkimit shkencor midis…

KLITHMA E ZOGUT TË SHTËPISË

KLITHMA E ZOGUT TË SHTËPISË Maksim OSIPOV Maxim Osipov, i vitlindjes 1963, është shkrimtar dhe kardiolog, që ndan punën dhe…

Popular News

KILOMETRI 101 Maxim Osipov, i vitlindjes 1963, është shkrimtar dhe…
SI TË GODASIM NË SHENJË Mençuria indiane ka një tjetër…
Aleksandër Sviagincev-jurist i njohur, shkrimtar, regjisor rus, ish-zevendesprokuror i Përgjithshëm…
KLITHMA E ZOGUT TË SHTËPISË Maksim OSIPOV Maxim Osipov, i…

SI TË GODASIM NË SHENJË

SI TË GODASIM NË SHENJË Mençuria indiane ka një tjetër guidë shpirtërore dhe mendore me vlera sesi të kuptojmë artin…